Προιόντα Ιμβερτάσης

Στή Μελισσοσύναμη μετά από 2 χρόνια χρήσης ενζύμων από διάφορες εταιρίες αποφασίσαμε να είσαγουμε το κορυφαίο Ευρωπαϊκό ένζυμο ιμβερτάσης  δραστικότητας 200.000SU  . Στόχος  στην κίνηση μας αυτή ήταν να προσφέρουμε στους μελισσοκόμους της χώρας τα κορυφαία υλικά στις καλύτερες τιμές έτσι εισάγουμε το ένζυμο απευθείας σε μεγάλες ποσότητες μειώνοντας το κόστος αλλά διατηρώντας πάντα την ποιότητα στα κορυφαία παγκόσμια standards(Η δυνατότητα μας να εισάγουμε  μεγάλες ποσότητες ενζύμου μας εξασφαλίζει να έχουμε πάντα την πραγματική ανάλυση για ολη την ποσότητα που διαθέτουμε και όχι απλά γενικές προδιαγραφές  ).

H Ιμβερτάση διατίθεται τόσο σε ποσότητες λιανικής όσο και σε ποσότητες χονδρίκης καθώς διατηρούμε πάντα μεγάλο stock  διαθέσιμο  για να καλύψουμε τις ανάγκες τόσο της Ελληνικής όσο και της Ευρωπαϊκής αγοράς.


Περισσότερα γιά το ένζυμο της ιμβερτάσης θα βρείτε στο αρχείο που ακολουθεί

Οι παραπανω τιμες επιβαρυνονται με ΦΠΑ 24% και για ποσοτητες 100γρ και ανω περιλαμβανουν και τα μεταφορικα.Σε καθε ποσοτητα Ιμβερτάσης θα παρετε δωρεαν ενα ξεχωριστο πακετο με ρυθμιστες οξύτητας. Το βαρος των ρυθμιστων δε περιλαμβανεται στη  ποσοτητα του παραπανω πινακα. Ετσι πληρωνετε μόνο το ενζυμο το οποιο χρησιμοποιειται σε ποσοτητα 100-150γρ/τονο σιροπιου .

Προσοχή στους καταναλωτες να απαιτουν παντα να αναγραφεται το ακριβες περιεχομενο σε ιμβερταση και δραστικοτητα ανα γραμαριο  συνθετων σκεβασματων ,καθως στην πλειοψηφια τους περιεχουν πολυ μικρη ποσοτητα εζυμου και είναι υπερτιμολογημενα