Περιγραφή εικόνας

Η εταιρεία μας

Η εταιρία μας έχει διαρκή παρουσία στόν χώρο των γεωργικών εφοδίων και των ζωοτροφών τα τελευταία 25 χρόνια. Σε όλη αυτή την πορεία των 25 χρόνων είχαμε πάντα στενή επαφή με τον χώρο της μελισσοκομίας, καθώς ο ιδρυτής της υπήρξε επαγγελματίας μελισσοκόμος για πανω απο 10 χρόνια. Το πάθος του για την μέλισσα όμως δεν έσβησε ποτέ έτσι το 2014 γεννήθηκε η Μελισσοδύναμη. Η μελισσοδύναμη αποτελεί μία προσπάθεια να προσεγγίσουμε την μελισσοκομία απο μια ερευνητική οπτική. Ετσι πριν προβούμε στην οποιαδήποτε παραγωγική διαδικασία δημιουργήσαμε το δικό μας εργαστήριο χημικών αναλύσεων όπου διεξαγουμε τις παρακάτω αναλύσεις HMF, σάκχαρα, υγρασία, αγωγιμότητα, pH καθως και γυραιοσκοπικές αναλύσεις και εντοπισμού ασθενιών με μικροσκοπία. Ακόμη αποτελούμε την μοναδική εταιρεία που βρίσκεται σε αποκλειστική συνεργασία με εργαστήριο βιολογικών αναλύσεων όπου και πραγματοποιούμε αναλύσεις PCR,WESTERN BLOTTING,CON FOCAL MICROSCOPY καθώς και σχεδιασμό ειδικών πειραμάτων για την μέλισσα.

 

Η ομάδα της μελισσοδύναμης αποτελειται απο ενα γεωπόνο, μια υποψήφια διδάκτορ βιολόγο,ενα ηλεκτρολόγο μηχανικό και μηχανικό υπολογιστών και ένα επαγγελματία μελισσοκόμο,καθως και από όλους τους πελάτες-φίλους που μας εμπιστεύονται καθημερινά και μετέχουν στις έρευνες μας.

 

Στοχος μας είναι η διαρκής ανάπτυξη του μελισσοκομικού κεφαλαίου στην χώρα μας, γι' αυτό και είμαστε ανοιχτοί στο να ακούσουμε και να ερευνήσουμε κάθε προβληματισμό σας καθώς και καθε παρατήρηση σας.Η εταιρεία μας απο την πρώτη στιγμή της λειτουργείας της παρέχει αφιλοκερδώς νέα ερευνητικά προϊόντα σε μελισσοκόμους και είναι ανοιχτη σε προτάσεις συνεργασιών με όλους τους ερευνητές του χώρου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.